Camping & Appartement De Veldmeijer

De camping ligt midden in het landelijk gebied van Twente en is ideaal voor diegenen die van rust en natuur houden. Een ideale omgeving voor wandel- en fietstochten.

Op camping De Veldmeijer is het heerlijk kamperen met een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om te overnachten in een 4/5 persoons luxe appartement.

Appartement De Veldmeijer

Het 4/5 pers. appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Is niet geschikt voor rolstoel gebruikers.
Het appartement bestaat uit: Hal/ Entree, ( waar je jassen kunt ophangen) Woonkamer, 2 slaapkamers,Keuken met zitgroep,Douche met toilet, Kinderstoel en campingbedje beschikbaar. Gratis wifi, Buitenruimte: terras van de camping en speelveld voor kinderen. Huisdieren niet toegestaan!

BEKIJK VIDEO

Camping de Veldmeijer

De campingplaatsen zijn ruim en voldoen ruimschoots aan de ANWB norm en zijn uiteraard voorzien van elektra. Het sanitaire gedeelte is recentelijk geheel vernieuwd en bestaat uit 5 toiletten en 5 was/douche gelegenheden. Tevens is er een aparte was/douche ruimte met toilet voor gehandicapten. Voor het schoonmaken van het chemisch toilet is er een aparte spoelbak aanwezig. Naast de receptie is er een ruimte waar u gebruik kunt maken van een spoelkeuken voor uw afwas, centrifuge,wasmachine, droger en magnetron.

Camping de Veldmeijer is gastvrij en dat geldt ook voor uw huisdier(en) mits aangelijnd. Mogelijkheden tot vissen in de omgeving. Voor kinderen zijn er speelmogelijkheden met o.a. een kleine glijbaan, schommels en een zandbak. Verder zijn er skelters, kinderfietsjes, steppen en een trampoline met een doorsnede van 4,5 meter. Een kinderzwembad met een diameter van 5 meter en een diepte van 90 cm Voor de rondtrekkende kampeerder is altijd plaats.

openingstijden

van 1 april tot 1 november

Of bekijk de website www.develdmeijer.nl

Openingstijden

Geopend van 1 april tot 1 november.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter