***

Stadshotel Ootmarsum

Aan de rand van het Overijsselse kunststadje Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum. Eigenaren Ronald en Tineke Bults laten je hier de echte Twentse gastvrijheid ervaren.

Verken het gezellige plaatsje en het betoverende landschap met weilanden en uitgestrekte bossen, een fraai decor dat optimale ontspanning garandeert. Binnen 30 autominuten halfuurtje ben je in het bruisende centrum van Enschede. Ook Oldenzaal (15 autominuten) en Almelo (20 autominuten) zijn dichtbij.

Zin om de grens over te gaan en de Duitse Gemütlichkeit te ervaren? Vanuit Ootmarsum ben je zo in Nordhorn en Bad Bentheim.

Stadshotel Ootmarsum is een gastvrij 3-sterrenhotel. Elke ochtend staat in het ontbijtrestaurant een heerlijk ontbijt voor je klaar. 's Avonds kun je terecht in het restaurant voor het diner. En na het eten sluit je de dag af in de gezellige hotelbar.

Heb je een e-bike mee op vakantie? Het hotel heeft een oplaadpunt voor e-bikes. Ook is er een overdekte fietsenstalling. Na een stevige fietstocht ontspan je in het solarium.

Goed om te weten: het rolstoelvriendelijke Stadshotel heeft kamers op de begane grond en er zijn mindervalidenkamers aanwezig. De auto parkeer je gratis naast de accommodatie. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in dit hotel.

De 33 rookvrije hotelkamers zijn voorzien van gescheiden bedden, een televisie, ruime badkamer met douche, toilet en föhn. Wifi is vanzelfsprekend gratis.

Zelf de Twentse gastvrijheid ervaren? Boek dan snel je verblijf in Stadshotel Ootmarsum.

omschrijving
omschrijving

Stadshotel Ootmarsum is deelnemer Nette Toilette. Klik hier voor de adressen

Of bekijk de website www.stadshotelootmarsum.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk verblijf
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten hotel
  • Bar
  • Gratis Wifi
  • Oplaadpunt elektrische auto
Voorzieningen hotelkamer
  • Televisie
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter