Upgrade Sagenland Autoroute!

De routebeschrijving van de Sagenland Autoroute heeft een upgrade gekregen. Niet alleen is de routekaart uitgebreid met interessante weetjes, er zijn bovendien een aantal sagen in opgenomen. Ken je bijvoorbeeld het verhaal van de Non van Singraven of heb je wel eens gehoord van de Hellehond? Deze en een aantal andere sagen kun je te weten komen via de QR code die je kunt scannen.

AUTOROUTE OUBOLLIG?

Een bewegwijzerde autoroute...dit klinkt misschien wat oubollig, maar dat is het in het geheel niet! Er is onderweg namelijk genoeg te zien & te beleven. Vooral voor mensen die wat slechter ter been zijn is dit een uitkomst, maar ook ouders met jonge kinderen kunnen zo op avontuur door Noordoost Twente. En als het een keer wat minder weer is, dan is deze autoroute ook een geweldige middagvulling. Hoog en droog zitten en toch heel veel ontdekken! ...bekijk hier de route

DE WEG OP

omschrijving
omschrijving
De Sagenland Autoroute is 125 kilometer lang en geheel bewegwijzerd met de bekende zeskantige bruine (ANWB) borden. De rijrichting is op de routekaart weergegeven.

UITGAVE

De route is een gezamenlijke uitgave van de Tourist Info’s Noordoost Twente. De vernieuwde routekaart kost € 2,- en is vanaf 8 februari verkrijgbaar bij alle Tourist info’s in Noordoost Twente en via onze webshop.

BESTEL SAGENLANDROUTE