Overhandiging replica 'Lucky'

Donderdag 18 juli kreeg de winnaar van de Elephant Parade scholenwedstrijd een replica van 'haar olifant' Lucky overhandigd door VVV-voorzitter Jos Bosch.

De 11-jarige Noek Oude Ophuis van de Mariaschool in Beuningen werd met haar vrolijke decoratie winnaar van de ontwerpwedstrijd, waar vorig jaar meer dan 1500 leerlingen van basisscholen in Noordoost-Twente aan meededen in het ‘randprogramma’ van de tweede Elephant Parade. Die was vorig jaar in de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen.

LET’S PAINT A BRIGHTER FUTURE!

Noek ontwierp een olifant die de wereld een beetje mooier maakt, geïnspireerd door de natuur maakte ze een olifant met groene blaadjes en veel klavertjes vier (die brengen immers geluk; van daar de naam Lucky) Samen met haar moeder kwam ze toen ook nog op het idee om er rode lieveheersbeestjes bij te maken die staan als teken tegen zinloos geweld.

Het is een prachtige olifant geworden en deze is nu te zien in hartje Ootmarsum en staat pal voor de VVV winkel. De grote kolos met het ontwerp van Noek reist vanaf oktober mee met andere parades in de wereld.