Félice Galleria d'Arte

Een toonaangevende galerie in Ootmarsum, die een grote verscheidenheid aan exclusieve kunst en een groot aanbod moderne kunst van tal van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland aanbiedt.

Félice Galleria d'Arte heeft een grote verscheidenheid aan exclusieve kunst in haar collectie waaronder; Glaskunst van Ioan Nemtoi, bronzen beelden van o.a. Theo Mackaay (de maker van het gouden kalf) en Kees Verkade. Schilderijen van o.a. Anton Heyboer, LeMair, Filarski, Jan Ponstijn, van Noort, Harrie Gerritz, Jan Korthals, A.H. Gouwe, M.H. MacKenzie, Charlotte Molenkamp, Ernst Vijlbrief, Hollandsche School, Haagse- en Bergense School en de Cobra beweging. Het is een waar genoegen om als gast en kunstliefhebber een wandeling te maken door de sfeervolle ruimtes van Galleria Félice en indien gewenst begeleiden wij u daarbij graag. Voor geheel vrijblijvende raadgeving en bemiddeling kunt u te allen tijde een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste schikt. Graag komen we bij u thuis of op uw bedrijf, zodat u kunt beoordelen of een kunstwerk in uw omgeving tot zijn recht komt; ook dat is geheel vrijblijvend.

Of bekijk de website www.galleria-felice.nl

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:00
dinsdag 13:00 - 17:00
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

Deze openingstijden gelden van 1 april t/m 31 oktober. 1 November t/m 31 maart zijn we geopend van donderdag t/m zondag.


contactinformatie

voorzieningen

  • Modern
  • Traditionele Kunst

Tip je vrienden

facebook twitter