Atelier & Galerie Annemiek Punt

Glaskunst van het hoogste niveau. Maak kennis met Annemiek Punt. Annemiek is glaskunstenaar, meesterglazenier, kunstschilder en bovenal: zichzelf. Een vernieuwer met een ontembare scheppingsdrang. Annemiek schildert met licht dat tot leven wordt gebracht in glas...

In de galerie van Annemiek Punt in Ootmarsum word je direct gegrepen door haar kunstwerken. De intense kleuren, de fraai gevormde objecten onder meer vervat in een wandobject, schaal of glas-in-loodraam vormen een prachtig decor waar het werk van Annemiek Punt de bezoekers volop laat genieten.

Annemiek staat bekend als een veelzijdig beeldend kunstenaar die vele kunstvormen volledig beheerst: van glasversmelten tot gebrandschilderd glas-in-lood, van glasblazen tot schilderkunst. Haar kunst is bekend in binnen– en buitenland; sinds 1979 heeft zij meer dan 120 monumentale projecten mogen volbrengen, met als hoogtepunt het glas-in-loodraam in de Nieuwe Kerk in Delft.

Sinds 1994 is het atelier van Annemiek Punt gevestigd in een voormalig kindertehuis naast het klooster. Daar hangt aan het plafond het ontwerp op ware grootte van het raam in de Nieuwe Kerk in Delft. Het beroemde gebrandschilderde raam is door Annemiek in dit glas-in-loodatelier vervaardigd, evenals vele andere monumentale kunstwerken. We laten u graag kennismaken met de glaskunst en schilderkunst van Annemiek Punt, in onze galerie in Ootmarsum.

Atelier Galerie Annemiek Punt
Kloosterstraat 5
7631GA Ootmarsum
Tel.: 0541 – 29 32 45

www.annemiekpunt.nl
Facebook
Instagram

Of bekijk de website www.annemiekpunt.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Cultuur
  • Erfgoed
  • Expositie
Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Drempelvrij
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

prijzen

gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter