Deer Daddy

Deer Dadddy, gelegen aan Gasthuisstraat 2 is een werkatelier/galerie waar ik mensen de mogelijkheid wil bieden mijn wereld te ontmoeten. Je kan op deze plek mijn werk bekijken, maar ook werk van collega kunstenaars. Regelmatig ben ik er ook zelf aan het werk. Daarnaast organiseer ik workshops, lessen of andere spontane acties. Kijk daar voor op de agenda.

Ootmarsum is mijn geboorteplaats. Hier ben ik in 1990 vertrokken om mijn eigen pad te kunnen gaan. De wereld te ontdekken en te leren. Ik had het toen nodig om verder te kijken dan de grenzen van dit mooie Twentse stadje.

Het pand van Deer Daddy is vlak voor mijn geboorte door mijn vader gebouwd. Als kind speelde ik hier veel en graag! Ik vind het geweldig om na 28 jaar, met mijn levenservaringen in kunst, cultuur en onderwijs, terug te keren bij mijn wortels. Deze plek heeft voor mij extra waarde, omdat mijn vader een jaar na mijn geboorte is overleden.

Deer Daddy is uit het leven geboren, uit mijn leven.

Babet Olde Weghuis (1971): ‘In mijn schilderijen ben ik op zoek naar betekenis, naar de meerwaarden van algemeenheden. Een blik van iemand, een hand die beweegt of de intensiteit van een kleur. Het gaat over hoeveelheden, het volgen van impulsen en het sturen van de verf. Soms heel direct, vaak laag over laag, tot ik een glimp van de essentie te pakken heb.’

Of bekijk de website www.deerdaddy..nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 13:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

  • Cultuur
  • Spiritualiteit
  • Traditionele Kunst

Tip je vrienden

facebook twitter