Simon Hebden Gallery

Op 2 december wordt Gallery Simon Hebden geopend in Ootmarsum. De Gallery is gesitueerd in één van de charmantste straatjes van Ootmarsum: de Kapelstraat.

Simon Hebden Gallery

Resin Art & more...
Kleur komt in beweging in het licht

Kleuren en licht hebben mij altijd gefascineerd. In mijn kinderjaren was ik vaak te vinden in de kunstwinkel van mijn vader in Londen. In de workshopruimte achter de winkel experimenteerde ik graag met alle kleuren en materialen.

Na veel omzwervingen woon ik nu net over de grens in Neuenhaus. Tijdens mijn wandelingen en Vespa tochten in de omgeving vond ik Ootmarsum. Ik kwam weer in aanraking met kunst. En ik wilde meer...

Ik werd gegrepen door de vele kunstwerken die in Ootmarsum te zien zijn. Na lange tijd begon het weer te kriebelen en zo kwam mijn huidige werk tot stand. De pigmenten die ik gebruik, verkochten we vroeger in de winkel in Londen. Zo is de cirkel weer rond...

Gietkunst

Mijn 'schilderijen' ontstaan. Ik gebruik geen doek, hout of verf. Door laag voor laag Resin en pigment te gieten, ontstaat een schilderij van pure resin. Hierdoor kijk je door de laagjes heen naar ondergelegen lagen.

De kleuren in mijn gietkunst komen tot leven in het licht. Je ziet ze oplichten en doven. Op de voorgrond treden en zich verstoppen. Daardoor blijven mijn schilderijen verrassen. Kleuren worden intenser en veranderen. Onderliggende lagen lijken naar boven te zweven en verleiden je om steeds verder te kijken.

Laat je verleiden!

Simon Noel Hebden

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

Simon Hebden Gallery

Kapelstraat 3
7631 BP Ootmarsum

06-81740137

Tip je vrienden

facebook twitter