Dechaux Glasdesign

Gefascineerd en geïnspireerd door glas, zijn wij enkele jaren geleden begonnen met het vervaardigen van glas in lood, met name gebrandschilderd glas en restauraties.

Glaskunst met fantasie als enige beperking… Door onze verschillende achtergronden en benadering van kunst vullen we elkaar prima aan. We hebben ons niet beperkt tot glas in lood ramen en deuren, maar maken inmiddels ook ruimtelijke objecten voor binnen en buiten, én schilderijen van glas. Samen zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen van glas.

Glas kent nauwelijks beperkingen of het moet je eigen fantasie zijn. Kunstwerken kunnen ook in opdracht worden gemaakt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever om zodoende een passende creatie te krijgen. We genieten inmiddels internationale waardering voor ons werk. Onze glascreaties werden al tentoongesteld in o.a. het Staatsmuseum in Perigord, Limoges (Frankrijk) en in Duitsland. Opdrachten hebben wij gerealiseerd in o.a. Brazilië, Portugal, Frankrijk, Duitsland en Griekenland. Nieuwe projecten zijn in volle gang. Deze zijn te bezichtigen in de galerie en in verschillende exposities. Naast eigen werk wordt ook werk van gastexposanten geëxposeerd, o.a. brons, olieverfschilderijen en combinaties van smeedijzer en glas.

Nieuw: Dechaux Glasdesign: De Dechaux-glascollectie wordt uitgevoerd in veiligheidsglas en maakt het daardoor ook uitstekend toepasbaar in de moderne architectuur. Deze panelen kunnen niet alleen als schilderij gebruikt worden, maar zijn ook zeer geschikt als tussenwanden, douchewanden, tafelbladen e.d. en kunnen in opdracht vervaardigd worden.

omschrijving
omschrijving

Dechaux Glasdesign is deelnemer Nette Toilette

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13:30 - 17:00
donderdag 13:30 - 17:00
vrijdag 13:30 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 13:30 - 17:00

Contact

Adres
Grotestraat 18
7631BT Ootmarsum
Telefoon
0541-670801
Online
www.dechauxglasdesign.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook