Galerie en Kunstuitleen Lambert

De Twentse kunstenaar LamBert Oude Wesselink heeft zijn eigen Galerie en Kunstuitleen in Ootmarsum. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Herman Brood, Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars.

Vanaf 2 oktober 2019 een hele Bijzondere EXPOSITIE: schilderijen van de bekende Nederlandse kunstenaar FREEK VAN DEN BERG (de Kees van Dongen van Kattenburg, AMSTERDAM) en Kleindochter YVETTI VAN DEN BERG (Keramiek).

Geboren in Amsterdam. Overleden in Veessen. ‘De Kees van Dongen van Kattenburg’, een voor zichzelf sprekende benaming, zo werd ‘de Nederlandse fauvist’ Freek van den Berg veelvuldig genoemd. Dat de geboren en getogen Amsterdammer Freek van den Berg.

Kleindochter van Freek van den Berg: Yvetti van den Berg: Zo beschrijft zij haar werk: "mysterieus, monumentaal en met een verhaal dat ik vertellen wil dat achter van elk werkstuk zit. Werk dat mijn voorouders en mijn voorouderlijke cultuur reflecteert. Zodat mijn voorouders hun waarde en respect krijgen die ze verdienen. Zoekende naar het raadsel achter de cultus, rituelen, magie en religie en de hoop. Mijn werk geeft een klein deel weer van wie ik ben. De ontwikkelingen die ik elke dag doormaak, mijn ontdekkingen, het leren van mijn fouten en van wat ik geloof. Ik wil mijn eigen reflectie zien in de spiegel van mijn werk. Ik wil mijn manier van de kijk op de wereld laten zien, mijn interpretaties van ideeën omzetten in kunstobjecten. Met mijn werk wil ik de realiteit en tragedies laten zien waar veel mensen onder lijden. Veel mensen kijken de andere kant op en doen niks, ik probeer mijn bijdrage in de vorm van kunst te leveren.

www.galerielambert.nl

De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. ( Elke zondag koopzondag).

Ook elke zondag KOOPZONDAG vanaf 12:00 uur.

Alle kunstwerken zijn te koop en te huur vanaf € 5,00 per maand.

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Buiten onze openingsuren kunt u ook op afspraak komen.


Contact

Adres
Kerkplein 8
7631 EV Ootmarsum
Telefoon
06-53972589
Online
www.galerielambert.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook