Italiaans restaurant: Via Grande

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 22:00
Adres
Grotestraat 19, 7631 BT Ootmarsum

Italiaans restaurant: Via Grande

Italiaans restaurant met natuurlijk pizza's en pasta's maar waar u ook terecht kunt voor een ambachtelijk bereid gerecht uit Italië of voor een gezellige workshop voor u zelf of voor de kinderen.

Khaled Fawzy is de eigenaar. Samen met zijn vrouw Aafke geven ze leiding aan de pizzeria/ristorante. Na jarenlang als kok te hebben gewerkt in verschillende restaurants, waaronder de Librije, `t Schimmelpenninck Huys te Groningen, Hotel de Wiemsel en restaurant de Wanne te Ootmarsum is de tijd gekomen om zelfstandig verder te gaan.

Om de thuisbasis Ootmarsum te bedienen van een onvervalst Italiaans restaurant waarbij natuurlijk pizza`s en pasta’s aan de orde komen, maar waar u ook terecht kunt voor ambachtelijk bereide gerechten uit Italië. U kunt dineren, lunchen en natuurlijk een kopje eerlijke koffie nuttigen.

Ook zijn er diverse workshops:

Workshop: Kids Deze workshop leent zicht uitstekend voor een kinderfeest of een keer een leuke activiteit tussendoor. Tijdens deze workshop mogen de kinderen een pizza maken en een ijsje versieren, ook mogen begeleidende ouders een hapje proeven. Beschikbaarheid: alleen op de woensdag middag. Kosten: 10,- euro p.p. Inbegrepen: limonade en een feestmuts maken Duur: ca. 2 uur. Begeleiding: 1 professionele kok, en per 10 kinderen dient er een ouder aanwezig te zijn.

Workshop: Volwassenen Na ontvangst kunt u genieten van een drankje, daarna neemt de Nederlands kampioen pizza bakken u mee naar de keuken en krijgt u uitleg over pizza's. Waarna u uw eigen pizza gaat maken, draaien en vormen en beleggen. Als de pizza klaar is mag u genieten van uw eigen gecreëerde pizza. Inclusief schort en alle gereedschappen en materialen. Duur: ca. 1 uur. Kosten: 15,- euro p.p excl. drankjes

Workshop: Drie gangen diner Na ontvangst krijgt u uitleg over het diner en daarna gaat u met het gezelschap naar de keuken. Dit is een avond- c.q. middagvullende workshop. Afhankelijk van het seizoen qua producten, worden er een voorgerecht een hoofdgerecht en natuurlijk een dessert gemaakt. De (sterren) chef-kok helpt u op weg naar de geheimen van de ambachtelijke Franse en Italiaanse keuken.

Aantal: min. 6, max. 10 personen. Inbegrepen: - Recepturen kaarten (ook om mee te nemen). - Schort en alle gereedschappen en materialen. Duur: ca. 3/3,5 uur. Kosten: 29,95 euro p.p. excl. drankjes.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid