Restaurants & Bistro's

 1. Pannenkoekenhuis Bolle Jan

  Pannenkoekenhuis Bolle Jan

  Adres
  Nordhornsestraat 137, 7591NN Denekamp

  Eten bij pannenkoekenhuis Bolle Jan is een feestje op zich. De strooppot heeft al een eigen plekje op de tafel om je eigen pannenkoek feestelijk te versieren.

 2. Theehuis Engels' Tuin

  Theehuis Engels' Tuin

  Adres
  Hazelrot 3, 7631 BK Ootmarsum

  Theeuis Engels’ Tuin is het stadspark van Ootmarsum. Een prachtig monumentaal pandje waar genoten kan worden van een kopje thee of kopje koffie onder het genot van macarons. Theehuis Engels’ Tuin is met z’n hoge ramen ook zeer geschikt voor een klein gezelschap tot circa 15 personen.

 3. Gasterij Oatmössche

  Gasterij Oatmössche

  Adres
  Commanderieplein 3-4, 7631EA Ootmarsum

  Op een historische plek, namelijk het voormalige Commanderieterrein in Ootmarsum ligt de sfeervolle Gasterij oatmossche.

 4. Restaurant De Watermolen

  Restaurant De Watermolen

  Adres
  Schiphorstdijk 4, 7591PS Denekamp

  Welkom bij Watermolen Singraven Even buiten Denekamp ligt een stukje verleden dat opvallend goed bewaard is gebleven: het Landgoed Singraven. Al in het jaar 1380 wordt dit unieke landgoed in de boeken vermeld.

 5. The Wine Gallery

  The Wine Gallery

  Adres
  Marktstraat 8, 7631BZ Ootmarsum

  Exclusief wijn proeflokaal. The Wine Gallery, een van de mooiste wijnproeflokalen van Nederland. Doorlopende proeverij, u bent altijd welkom om onze bijzondere wijnen te komen proeven.

 6. Pelle's eten & drinken

  Pelle's eten & drinken

  Adres
  Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen

  Pelle’s is een gezellig dorpscafé in het hartje van Deurningen. De plek van het huidige Pelle's was in vroeger tijden al een bekende pleisterplaats en stond goed aangeschreven bij voerleden en marskramers.

 7. De Bistro Ossenvoort

  De Bistro Ossenvoort

  Adres
  Grotestraat 30, 7631BV Ootmarsum

  De Bistro Ossenvoort is door het nieuwe ondernemersechtpaar van der Heide in een ander jasje gestoken. Het bijzondere restaurant straalt een goed verzorgde eenvoud uit. De warme ambiance zorgt voor een gezellige sfeer en zal uw verblijf veraangenamen.

 8. Restaria `t Vledderke

  Restaria `t Vledderke

  Adres
  Vledderstraat 13, 7591DH Denekamp

  Voor lunchen & cafetaria moet u bij 't Vledderke in de Vledderstraat zijn. Restaria 't Vledderke is een snackbar met de mogelijkheid om plaats te nemen in het restaurant.

 9. Theehuis Dennenoord

  Theehuis Dennenoord

  Adres
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter

  Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

 10. Grand café de Wal

  Grand café de Wal

  Adres
  Oostwal 6, 7631EJ Ootmarsum

  Het voormalige eetcafé Radboud aan de Oostwal in Ootmarsum wordt grand-café De Wal. Met Stefan Blokhuis (27) en Koen Lohuis (29) als nieuwe uitbaters.

 11. Café Restaurant `t Wubbenhof

  Café Restaurant `t Wubbenhof

  Adres
  Oldenzaalsestraat 49, 7591GL Denekamp

  Het Wubbenhof, horeca op een prachtige locatie.De nieuwe ontsluitingsweg en de nieuwe randweg rond Denekamp hebben die ligging nog aantrekkelijker gemaakt.