Lezing over de wolf

De wolf is terug in Nederland! En dat is niet niks, want de wolf is 150 jaar geleden uit Nederland verdwenen. Veel mensen zijn bang voor de wolf, maar als je meer weet over de wolf kom je erachter dat dit helemaal niet nodig is. Op zondag 20 februari vertelt onze conservator Eric je van alles over de wolf.

Wat eet een wolf nou eigenlijk? Waarom huilen wolven, welke verschillende soorten kennen we? En wist je dat alle honden afstammen van de wolf? Tijdens de lezing duik je in de wereld van de wolf en leer van alles over dit dier!

Datum: zondag 20 februari Aanvang lezing: 14.00 uur Reserveren kan aan de balie. Vol = vol Gratis bij je entreeticket

Bestel hier je tickets online

Vier je voorjaarsvakantie bij Natura Docet We willen heel graag gaan knallen en hebben een geweldig leuk programma voor je in petto. Op een aantal dagen kun je onze Koningspython Loesje ontmoeten tijdens een Meet & Greet of wat dacht je van een gave demonstratie schapendrijven? En niet te vergeten onze nieuwe tentoonstelling ‘Te wild voor jou?’

Na 150 jaar afwezigheid is de wolf weer terug in Nederland. Met de tentoonstelling “te WILD voor jou?” kom je veel te weten over de wolf, met feiten en fabels en prachtige beelden. Hoeveel wilde natuur kunnen we aan? En willen we dat ook echt? Bezoekers kunnen na een bezoek zelf een mening vormen over de aanwezigheid van de wolf. De tentoonstelling is geschikt voor de hele familie.

Programma DAGELIJKS:

  • Binnen speurtocht: Kruip in de huid van een echte detective en probeer de juiste dader op te sporen!

  • Wolf speurtocht: In de grote parktuin van Museum Natura Docet kun je kruipen, sluipen en huilen als een wolf, terwijl je de superleuke buiten speurtocht doet bij de nieuwe tentoonstelling “Te WILD voor jou?”. Ben jij sneller dan een wolf? Ren dan 50 meter zo hard je kan om op tijd bij de ree te zijn. En ontdek intussen waar een wolf wel en niet van houdt. Ook kun je lekker schommelen, klimmen, zwieren en klauteren!

  • Safari tocht – tijdens de voorjaarsvakantie een speciale carnavalseditie!! – Er staan heel veel unieke dieren in het museum! Weet jij ze aan de hand van detailfoto’s te vinden? Met de safarispeurtocht moet je heel goed kijken en vergelijken: welke kleur, vorm of structuur zie je? En welk dier zou het kunnen zijn? Kun jij ze allemaal vinden?

Speelbos Funky Forest – Tentoonstelling Buitengewone Beesten – Verwondervragen voor groot en klein in enkele zalen

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 9,50 Entreeprijs Volwassenen
  • € 8,50 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Museumkaart gratis entree

Locatie

Museum Natura Docet

Adres
oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp
Telefoon
0541351325
E-mail
Website
www.naturadocet.nl

Tip je vrienden

facebook twitter