(AFGELAST) Filmhuis Denekamp: "A Perfectly Normal Family"

De 11-jarige Emma komt uit een doodnormaal Deens gezin: vader, moeder, twee dochters. Maar dan vertelt haar vader dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan.

Er volgt een scheiding en vader Thomas verandert razendsnel in Agnete: een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Het veilige gezinsleven dat Emma kende komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert onherroepelijk. Wie is deze vader? Kan Emma Agnete überhaupt nog zo noemen? En hoe geef je als gezin een nieuwe relatie met elkaar vorm terwijl de buitenwereld argwanend meekijkt?

Debuterend regisseur Malou Reymann schreef zelf het scenario voor A PERFECTLY NORMAL FAMILY en baseerde zich daarbij deels op eigen ervaringen: ook zij groeide op met een vader die transvrouw werd. Zo weet ze op integere wijze - treffend, zonder enige sensatiezucht – de intieme, tere, hartverscheurende, maar soms ook grappige momenten te schetsen. Niet voor niets won Reymann voor deze film de VPRO Big Screen Award op het IFFR 2020.

Datum: woensdag 8 december 2021
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 9,50

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Of bekijk de website www.kulturhusdenekamp.nl/filmhuis-denekamp

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 9,50 Entreeprijs

vooraf gratis koffie/thee

Locatie

Kulturhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter