Paarden & Ponymarkt 2024

Op zaterdag 14 september 2024 wordt op het Nicolaasplein in Denekamp de paarden & ponymarkt gehouden. Het marktterrein is vanaf 8 uur 's morgens geopend. De Paarden- en Ponymarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en er is een levende handel.

De Paarden- en Ponymarkt is al sinds 1977 een begrip in Denekamp. Het heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een regionale paardenmarkt van betekenis. Zo'n 200 paarden en/of pony's worden jaarlijks aangevoerd en niet alleen vanuit Twente maar ook van ver daarbuiten.

Het marktterrein is vanaf 8 uur 's morgens geopend. De Paarden- en Ponymarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en er is een levende handel. Bovendien wordt de markt omzoomd met stands met paarden-aanverwante artikelen. Voor de handelaren zijn tal van prijzen beschikbaar, o.a. voor grote aanvoerders.

KINDERROMMELMARKT

Tijdens de paarden & ponymarkt wordt ook een grote kinderrommelmarkt georganiseerd. Kinderen van de basisschool mogen hier hun oude speelgoed, boeken en andere spulletjes proberen te verkopen.

De rommelmarkt wordt gehouden in de volgende straten: - Oldenzaalsestraat vanaf G. van Woustraat tot het Nicolaasplein - Burgemeester Hoogklimmerstraat vanaf Lange Voor tot het Nicolaasplein - Parkeerplaats t.o. hotel de Schout.
De kinderen kunnen vanaf 6.00 uur een plaats innemen op de marktlocatie en om 12.00 uur moet die weer verlaten zijn. Op de markt is het verboden te handelen in dieren, bloemen, groenten, kalebassen en sieraden (zijn geen rommelmarktartikelen) De rommelmarkt is er voor en door kinderen en niet voor ouders of andere familieleden. De plek moet schoon worden achtergelaten. Spullen die niet zijn verkocht en die niet mee naar huis gaan kunnen in de daarvoor bestemde container worden gegooid.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Nicolaasplein

Adres
Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter