Zomeravondwandeling door het Dal van de Mosbeek

Met de gids ga je op pad in het Dal van de Mosbeek. Onderweg ontdek je de mooiste plekken en hoor je dingen waar je zelf aan voorbij zou lopen. De wandeling is in de avond en duurt ongeveer 2,5 uur. Vooraf aanmelden is nodig.

’s Avonds heerst er een bijzondere stilte en kalmte in de natuur. Toch is er heel veel te zien én te horen. Ervaar het avondgloren terwijl onze gidsen vertellen over het landschap en je meenemen naar onverwachte plekjes in het Dal van de Mosbeek. Tip: trek stevige schoenen aan, de wandeling gaat niet altijd over gebaande paden.

Rekening houden met corona
Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee.

Praktische informatie
De wandeling ‘Struinen over de heide’ is woensdag 28 juli in de avond. Het start bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Omdat er een beperkt aantal mensen mee kan, is vooraf aanmelden nodig. Ga hiervoor naar de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten en meld je online aan. Na je aanmelding ontvang je de exacte starttijd.

De bijdrage voor deze wandeling is € 5,-, kinderen € 2,50. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen?

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Na je aanmelding ontvang je de exacte starttijd.

Locatie

Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Adres
Bergweg 8, Mander
Website
www.landschapoverijssel.nl/gebieden/bezoekerscentrum-dal-van-de-mosbeek

Tip je vrienden

facebook twitter