Elephant Parade Ootmarsum

In het centrum van de stad Ootmarsum staan dit jaar 21 bont gekleurde olifanten. Er wordt een speciale Elephant wandelroute langs alle olifanten die in het centrum staan uitgebracht.

In totaal staan in heel Noordoost Twente 70 olifanten op vele bijzondere plekken. Zo staan er niet alleen olifanten in Ootmarsum, maar ook in Denekamp en Lattrop en in de gemeente Losser, Oldenzaal, Tubbergen en Enschede.

Het hele gebied van Elephant Parade strekt zich uit van Langeveen in het noordelijkste puntje van Noordoost Twente tot Losser in het zuiden. Alle 70 olifanten zijn met elkaar verbonden en staan ingetekend op een handige overzichtskaart. Tevens staat hierop de totale hoofdroute getekend van 165 km. En omdat 165 km. nogal lang is zijn er tevens 4 aparte fietslussen gemaakt waarbij je telkens een ander gebied aandoet waarbij je een aantal olifanten kunt bekijken. De overzichtskaart en het bijbehorende fietsrouteboekje zijn vanaf 20 september gratis verkrijgbaar bij de VVV's en Tourist Info's.

Tijdens de verschillende fietstochten kom je in het centrum van Ootmarsum, Denekamp of Oldenzaal aan. Hier staan meerdere olifanten bij elkaar. Om deze goed te kunnen bekijken is een speciaal wandelboekje uitgegeven. Ook dit wandelboekje is vanaf 20 september gratis verkrijgbaar.

Wanneer

  • 20 sep - 31 okt 2021
    • dagelijks

Locatie

Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631 EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter