Voorstelling Paulus in Simon en Judaskerk

Vertelling met zang, dans, beelden en meditatie over het leven van de apostel Paulus. De voorstelling is gratis te bezoeken en vindt plaats in de Simon en Judaskerk in Ootmarsum.

Zondagmiddag 4 juli om 15.00 uur is er iets speciaals te zien in de katholieke kerk. Het levensverhaal van de apostel Paulus, die nu zo’n 2000 jaar geleden leefde, staat centraal. We horen over zijn jeugd, zijn volwassen leven en wat hem bewoog.

Eerst was hij een vervolger van alle christenen. Totdat er plotseling iets heel erg heftigs gebeurde. Dat veranderde zijn leven compleet. Zelfs zijn naam!

Wil je weten wat het is? Wat maakte dat Paulus’ leven totaal op zijn kop stond en hij radicaal voor een andere weg koos?

Kom kijken en luisteren naar dit prachtige verhaal, dat een vertelling is met beelden, zang en dans en meditatieve momenten. Het kinderkoor van Ootmarsum, o.l.v. Karel Tijhuis en Hermans Koops (piano), verzorgt de zang en dans, waarbij alle liederen over de apostel Paulus en zijn leven gaan.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken. Dit mag u niet missen. Deze musical vertelling over de apostel Paulus is bedoeld voor alle leeftijden.

Na afloop is er een vrije gift. Wees welkom!

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

r.k.-kerk H.H. Simon en Judas

Adres
Kerkplein, 7631EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter