DINOSAURUS!?

Lang zullen ze leven… eindelijk is het zo ver! De dino’s zijn na 30 jaar terug in Denekamp. De Dinosaurus!? tentoonstelling is verlengd en kun je nu nog bekijken tot en met 31 oktober. Ontdek tijdens de feestelijke reünie bij Museum Natura Docet van alles over echte Europese dinosauriërs. Entree € 13,- p.p. Kinderticket € 9,50 via dino.naturadocet.nl

Het hele museum én de tuin staan volledig in het teken van deze bijzondere wezens. Je vindt er dino’s in alle soorten en maten. Grote dino’s, kleine dino’s, dino’s met huiden en dino’s met veren! Wat valt er nog ontzettend veel te ontdekken over de dino’s.

Prepareer eeuwenoude botten in het spiksplinternieuwe lab, ontmoet levensechte én levende dino’s tijdens een speurtocht in de landschapstuin en vertrek met het hele gezin uit het museum als ware dinokenners! In ieder van de 12 zalen van het museum valt er iets te leren over deze prehistorische wezens. Er is de afgelopen jaren veel nieuwe kennis opgedaan en we zijn nog lang niet klaar met ontdekken. Dinosauriërs vertellen ons namelijk niet alleen van alles over hun eigen tijdperk, maar ook over het onze en de altijd spannende toekomst die nog voor ons ligt. Zo kom je tijdens je bezoek van alles te weten over onze huidige ecosystemen, het uitsterven van dieren, klimaatverandering én biodiversiteit. Allemaal thema’s van nu die aansluiten bij de verhalen van heel heel vroeger. Wist je trouwens al dat dino’s eigenlijk helemaal niet zijn uitgestorven? Neem maar eens een kijkje in de tuin van het museum en wie weet scharrelt er wel een levende dino aan je voorbij! De tuin staat deze zomer niet alleen vol met levensgrote dino’s, ook met levende dino’s! Durf jij?

DINOSAURUS!? is een tentoonstelling die zal verwonderen, verbazen en vermaken. Er is van alles te zien en te doen voor jong en oud. Het hele gezin kan mee doen tijdens één van de leerzame workshops.

The real deal
In de maar liefst 12 zalen van het museum vind je van alles over dinosauriërs. Van dino-dummies tot volleerd paleontologen, voor iedereen valt er iets te leren. Want dino’s vertellen ons niet alleen iets over TOEN, maar ook van alles over NU en onze TOEKOMST. Kom gevaarlijk dichtbij de meest bijzondere en zeldzame dinobotten die alleen deze zomer bij Museum Natura Docet te zien zijn.

Oog in oog met een dino
Heb je altijd al een échte dino willen ontmoeten? Wat een geluk! Binnen én in de tuin van het museum vind je namelijk levensechte dinosauriërs in allerlei vormen en maten. Tuur de hoogte in langs één van de lange nekken, maar kijk uit dat je niet struikelt over de nog levende ‘dinosauriërs’ die door de tuin scharrelen…

Theatershow!
Kom en maak kennis met de Paleontoloog en de Pinosaurus. Deze paleontoloog en zijn dinosaurusvriend nemen je mee op avontuur tijdens hun spectaculaire theatershow. Ze zitten vol met feitjes en weetjes over dinosauriërs en vertellen daar graag over aan jong en oud!

En meer!
Nog meer? Jazeker! Doe een speurtocht door de tuin, rol een strike op de bottige bowlingbaan, raad welke dino je opa of oma is tijdens Het Grote Dino Wie Is Het-spel, graaf je eigen dino op of doe mee aan één van de vele workshops.

Houd voor alle informatie, activiteiten en tickets onze website dino.naturadocet.nl en onze socials in de gaten!

TOEGANGSTICKETS

Of bekijk de website dino.naturadocet.nl

Wanneer

  • 10 jul - 31 okt 2021
    • dagelijks | - uur

Locatie

Museum Natura Docet

Adres
oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp
Telefoon
0541351325
E-mail
Website
www.naturadocet.nl

Tip je vrienden

facebook twitter