Bourgondisch Blokje Om

De Bourgondische wandelingen (± 8 km) zijn een ware belevenis voor al je zintuigen. Er zijn twee varianten. De Bourgondische Wandeling en het Bourgondisch Blokje om. Het Bourgondisch Blokje om vindt elke laatste zondag van de maand plaats in een andere omgeving.

De Bourgondische Wandeling is het tweede weekend van september in Weerselo.
De unieke formule om te wandelen in de natuur en landerijen èn te eten bij “de boer”, in de stal of wei, is een culinaire ervaring die je niet mag missen.

Bourgondisch Blokje om

Iedere laatste zondag van de maand is er een Bourgondisch Blokje om. Elke maand in een andere omgeving. Zo kun je de hele regio van Noord Oost Twente goed ontdekken. Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van de Bourgondische Wandeling. Het Bourgondisch Blokje is een wandeling door de natuur en landerijen met onderweg vier Bourgondische verrassingen. In tegenstelling tot de Bourgondische Wandeling is er geen drank, live muziek en entertainment. Maar het genieten is er niet minder om. Hieronder kun je zien wanneer we in welke mooie omgeving de wandeling hebben uitgezet.

Data

30 mei Vasse
27 juni Denekamp - Meld je aan -
25 juli Enter
29 augustus Buurse

Prijzen

Volwassenen € 27,50
Kinderen € 14,50
Parkeren gratis

Bourgondische wandeling

Wandelen en recreëren in de natuur is “hot”. Voeg daar een 7-gangen diner aan toe met een bijpassende wijn, speciaalbier of fris én live muziek en de basis “ingrediënten” van onze Bourgondische Wandeling zijn compleet. Na het successen van voorgaande jaren, gaat de editie van 2021 uit drie dagen bestaan. Dit jaar vindt onze wandeling plaats op 10, 11 en 12 september.
De wandeling van 10 kilometer voert je langs vele landelijke en bosrijke plekjes. Bij elke gang ontvang je een bijpassende wijn, een speciaal biertje of non alcohol drankje en word je (live) muzikaal vermaakt. De start is vanaf 11.30 uur bij Party Centrum Ensink in Weerselo.

Corona proof genieten

Wij willen er voor zorgen dat iedereen optimaal èn veilig van de wandelingen kan genieten en willen wachtrijen bij het eten voorkomen. We starten daarom in blokken van een kwartier. Je moet daarom bij het aanmelden al de tijd te kiezen waarin je wilt starten.

Meer info

Kijk voor meer informatie over de Bourgondische Wandeling of het Bourgondisch Blokje Om op de website: www.bourgondischewandeling.nl

Wanneer

  • 30 mei - 31 aug 2021
    • elke laatste zondag van de maand | - uur

Tip je vrienden

facebook twitter