Doe mee met de Q-Eiertocht!

Kom tijdens de Paasdagen Paaseieren zoeken met de Q(eie)R-Tocht! In elk Paasei zit een QR-code verstopt, weten jullie dat eitje te breken?! Geschikt voor het hele gezin of voor je vriendengroepje. De route met een voertuig naar keuze voert jullie langs de gezellige dorpen Denekamp, Ootmarsum, Tilligte en Rossum. Hoe is jullie kennis rondom de Paas tradities?

Wat is de Q-Eiertocht?
De start van de tocht is bij Actief Twente in Beuningen. Jullie worden ontvangen en er wordt gekeken of de telefoons werken. Met een coffee/tea-to-go gaan jullie op pad naar de E-Chopper. Een kleine uitleg en dan kan de tocht beginnen!

Op verschillende plekken op de route zijn Q-(eie)R-codes verstopt. Een superleuke activiteit om tijdens de Paasdagen te ondernemen. Je krijgt een roadbook mee met aanwijzingen waar de Q-eieren ongeveer te vinden zijn. Aan jullie de taak ze op te sporen, het ei te scannen en de vragen op te lossen!

Onderweg
Jullie kunnen op pad met een van de voertuigen van Actief Twente. Het geboden arrangement is nu gebaseerd op de E-Chopper. Jullie rijden een route die door het middeleeuwse stadje Ootmarsum gaat. Voor onderweg geven we jullie een Travelbag familie mee met lekkere snacks.

Ga je liever op pad met een ander voertuig? Of wil je een combinatie van voertuigen maken passend voor het hele gezin? Dan kan ook! Geef het dan door bij het maken van de reservering

RESERVEER HIER

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 43,00 Entreeprijs

Incl. Koffie/Thee to-go -Q-(eie)R roadbook
E-Chopper (3 uur voor de prijs van 2 uur)
Travelbag Family

Locatie

Actief Twente

Adres
Denekamperstraat 49, 7588PS Beuningen
Telefoon
0541-299821
Telefoon
06-25046432
E-mail
Website
www.actieftwente.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter