Stiftfestival 2024

Het Stiftfestival brengt van 17 t/m 25 augustus Twente in Mediterrane sferen. Divers en gekleurd programma, toegankelijk en vernieuwend. Het programma combineert muziek met andere cultuurvormen zoals zang, literatuur, kunst en dans.

Artistiek leider Daniel Rowland stelde een spannend en divers programma samen vol concerten waarin ruim 45 internationale musici in afwisselende samenstellingen spelen. Van 17 t/m 25 augustus zijn er ruim 30 concerten te bezoeken. Kijk op www.stiftmusicfestival.nl voor het programma.

Over Stiftfestival

Stiftfestival biedt een muzikale beleving in het Twentse landschap van internationale topkwaliteit. Het programma combineert kamermuziek met andere cultuurvormen zoals zang, literatuur en kunst. Historische kerken en landgoederen in het prachtige Twente vormen het decor van dit jaarlijks negendaagse festival in augustus. Het Stift met de eeuwenoude Stiftskerk in Weerselo vormt het hart van het festival, naast bijzondere locaties zoals Kasteel Twickel, de Enschedese synagoge of landgoed Singraven. Het Stiftfestival is een beeldbepalend evenement in de provincie Overijssel.

Programma

Of bekijk de website stiftmusicfestival.nl

Wanneer

  • 17 aug - 25 aug 2024
    • dagelijks

Tip je vrienden

facebook twitter