KidsLab - Wearables en Facefilters

Online evenement i.s.m. Tetem. Draagbare technologie wordt ook wel wearables genoemd. Dit zijn slimme elektronische apparaten die je in je kleding kunt verwerken of op je lichaam kunt dragen, zoals een smartwatch of een fitness tracker. In deze KidsLab+ gaan we een stapje verder!

We ontdekken hoe kunstenaars en ontwerpers wearables gebruiken om hun kleding interactief te maken en hoe zij digitale wearables inzetten om de echte en virtuele wereld met elkaar te verbinden. We beginnen met een Facefilters- parade waarbij alle deelnemers een digitale pruik of sieraad aan elkaar showen!

Deelname workshop Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 24 februari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 24 februari van 13:30 tot 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

In de voorjaarsvakantie zijn er aantal workshops te volgen, kijk even op de site van Bibliotheek Dinkelland en zoek een leuke workshop uit om mee te doen!

Wanneer

  • -

Locatie

Kulthurhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter