NOS Avondetappe vanuit Denekamp

De NOS zendt op maandag 7 september de Avondetappe uit vanuit het Hennie Kuiper Wielermuseum in Denekamp (Noord Deurningen). De Avondetappe is vanaf zaterdag 29 augustus elke dag om 21.25 uur (maandag t/m vrijdag) of 22.00 uur (zaterdag en zondag) te zien op NPO 1.

DENEKAMP

De Avondetappe is een dagelijks televisieprogramma tijdens de Tour de France waarin wordt nagepraat over de etappe van die dag. Op sfeervolle locaties ontvangt Dione de Graaff gasten uit de wielersport aan de bekende Avondetappe-tafel. Natuurlijk schuift ook Hennie aan. Herman van der Zandt volgt de Tour de France in Frankrijk als vaste bijdrage in het programma.

GEEN PUBLIEK

Het protocol dat door de organisatie van De Tour de France vanwege de coronamaatregelen is opgesteld, maakt de NOS-aanpak dit jaar anders dan normaal. Gekozen is voor een uitzending op diverse spraakmakende locaties in Nederland gerelateerd aan de wielersport, waaronder het Hennie Kuiper Wielermuseum. De uitzending is vanwege de coronamaatregelen niet toegankelijk voor het publiek.

Wanneer

  • -

Locatie

Hennie Kuiper Wielermuseum

Adres
Schotbroekweg 2, 7591 ND Denekamp
Telefoon
0541-293875
Telefoon
06-53561626
E-mail
Website
www.henniekuiperwielermuseum.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter