Filmhuis Denekamp: "Hors Normes"

Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Datum: woensdag 23 september. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: € 7,50 (incl. koffie/thee).

Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject dat zich afspeelt in en rond de straten van Parijs, wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen. De ontwapenende kinderen die in veel gevallen zichzelf spelen, onderstrepen de boodschap dat het hebben van verschillende achtergronden juist een aanvulling kan zijn.

‘Hors Normes’ is de meest persoonlijke film tot nu toe van regisseursduo Toledano/Nakache (Intouchables, Samba). Ze baseerden de film op de tv-documentaire die ze vier jaar geleden maakten over de twee vrienden Stephane Benhamou en Daoud Tatou. Een verhaal dat achteraf té bijzonder bleek voor het kleine scherm.

Datum: woensdag 23 september
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 7,50 (incl. koffie/thee)

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Of bekijk de website www.kulturhusdenekamp.nl/filmhuis-denekamp

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Kulthurhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter