Sport & Fun Xperience op het Everloo

Zin om er een dagje op uit te gaan? Houd je van veel beweging? Strijd je graag met en tegen anderen? Bel je vriendjes en vriendinnetjes op en kom gezamenlijk naar de Sport & Fun Xperience. Een hele dag verzorgd met leuke, uitdagende activiteiten.

Het Sport & Spel spektakel van het jaar!!
RV Actief organiseert de gehele zomervakantie sport en spel-activiteiten, voor de jeugd in Dinkelland. Voor de onderbouw (t/m 8 jaar), bovenbouw (t/m 12 jaar) en jeugd (vanaf 13 jaar). We zijn 11 en 12 augustus de gehele dag op het Everloo. Je kunt je aanmelden voor een halve en een hele dag, maar ook voor meerdere dagen. Wanneer je je aanmeldt voor meerdere dagen, kun je gebruik maken van de strippenkaart en zo van korting profiteren!

Sport
Sport & Fun Xperience is het sport en spel spektakel van het jaar voor alle leeftijden waar sporten, spelen en bewegen bij elkaar komen. De Sport-& Fun Xperience is een sport en spel evenement waarbij we alles uit de kast halen om kinderen te laten ervaren hoe leuk spelen en sporten is! Bij ons vind je geen spelcomputers, maar ben je de hele dag in beweging tijdens uitdagende activiteiten.

Fun
PLEZIER wordt bij ons met hoofdletters geschreven en met enthousiasme uitgestraald. PLEZIER is wat iedereen gaat beleven bij de Sport & Fun Xperience. Wij hebben uitdagende spelen, behendigheidsspelen, Oud Hollandse spelen, een springkussen en natuurlijk nog veel meer! En dat voor jong & oud! Welke activiteiten je sowieso mag verwachten;

Bubbleball - Pannakooi - Twister - Archery Tag - Knotsbal - Zweeds koningspel - Robin Hood Challenge - Springkussen - Mega Jenga - Laserquest (alleen in de bouwvak) - Reuze Mikado - Knutselen

AANMELDEN

Meer info: RV Actief
Everlostraat 16
7596 MR Rossum
www.rvactief.nl

06-22 78 22 40

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis met moeder of vader mee. Voor hen is er een klein speeldorp waar ze zich kunnen vermaken.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Hele dag jeugd t/m 12 jaar: € 12,50 (halve dag € 6,50)
Hele dag jeugd v.a. 13 jaar € 14,00 (halve dag € 7,50)

Locatie

Havezathe het Everloo

Adres
Everlostraat 16, 7596MR Rossum
Telefoon
0541-626028
E-mail
Website
www.heteverloo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter