Live Muziek in Ootmarsum

In de binnenstad van Ootmarsum wordt deze zomer iedere zondagmiddag live muziek gespeeld van 13.30 tot 17.30 uur.

De zesde zondag 26 juli wordt ingevuld door Trio Capriccio bestaande uit sopraan Elena Kopanychuk, tenor Herman Padberg en pianist Erwin Strikker.

Sopraan: Elena Kopanychuk
Elena is een prachtige sopraan met een geweldig inlevingsvermogen ook naar het publiek toe. Men waardeert, naast haar prachtige stem, haar mooie uitstraling. Zij was ook ooit deelneemster aan het bekende programma "Una voce particulare" en reikte daar tot aan de halve finale. Elena maakte haar studie af aan het conservatorium in haar geboorteland Oekraïne.

Tenor: Herman Padberg
Reeds vanaf zijn 8e levensjaar is hij bezig met de zang. In eerste instantie bij een jongenskoor in de kerk en later doorgegroeid naar het mannenkoor. Na te hebben gezongen bij onder andere Stedelijk koor Enschede kwam hij terecht in de wereld van de Opera en Operette bij Studio'65 in Enschede. Daar bleef hij 25 jaar lid en zong diverse rollen in zowel operette als musicals. Zijn eerste professionele lessen in de klassieke muziek kreeg hij van de bekende operadiva Anneke van de Graaf.

Pianist: Erwin Strikker
Erwin is muziekpedagoog, componist, arrangeur en begeleidingspianist. Naast piano speelt hij ook trompet. Tevens is hij dirigent en muzikaal leider bij diverse koren onder andere bij Servus in Almelo. Erwin geeft ook les zowel particulier als aan scholen.

Locatie: centrum van Ootmarsum.

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum van Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631EW

Tip je vrienden

facebook twitter