Big Insects

Metersgrote insecten uit verschillende continenten hebben zich deze zomer verzameld bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Ze leven daar in harmonie bij elkaar. Deze zomer is er een unieke kans om samen met Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes.

Kom naar Big Insects, los de puzzel op en keer voor kennis terug naar de grote mensen wereld! In Denekamp kan je namelijk jezelf laten verkleinen waardoor je even groot bent als een lieveheersbeestje, een mier, of een krekel. Struinend langs de insecten leer je meer over hun unieke eigenschappen, verwonder je over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na je avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Maar bij wie moet je daarvoor zijn? Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en vind de weg terug naar huis.

Duik in het museum van Natura Docet Wonderryck in Denekamp, laat je mee voeren in een quiz van de krekel & mier, neem deel aan practica, en ontdek in de schitterende landschapstuin terrein metersgrote bewegende insecten!

Prijzen: 12,50

reserveer wel een tijdstip van binnenkomst, dit is gezien de maatregelen verplicht
www.big-insects.com

Data: 4 juli t/m 23 augustus (met een week verlengd)
Locatie: Natura Docet Wonderryck, Oldenzaalsestraat 39 Denekamp

BESTEL KAARTEN

Wanneer

  • 4 jul - 23 aug 2020
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Prijzen vanaf 3 jaar.

Locatie

Museum Natura Docet

Adres
oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp
Telefoon
0541351325
E-mail
Website
www.naturadocet.nl

Tip je vrienden

facebook twitter