Geannuleerd: Eieren zoeken met de paashaas

Palmzondag 5 april staat bij de sterrenwacht in het teken van paaseieren. Niet zomaar paaseieren, nee paaseieren waarmee je een prijsje kunt winnen. De paashaas zelf komt naar de sterrenwacht om de eieren te verstoppen en de prijzen uit te delen.

In de mooie Sterrentuin worden vele tientallen eieren verstopt. Voor elk ei krijg je iets lekkers dat met Pasen heeft te maken. Maar er zijn ook eieren waar je een prijsje mee kunt winnen. We gaan natuurlijk ook eieren schilderen, want dat hoort erbij.

Nadien kan iedereen in de sterrenwacht genieten van een leuke rondleiding. In de filmzaal nemen we je mee op reis door het zonnestelsel op zoek naar kometen, vallende sterren en melkwegstelsels. En we nemen een kijkje in het planetarium, waar je tekst en uitleg krijgt over de sterrenhemel. Natuurlijk mag je ook een kijkje nemen bij de grote telescoop.

Voor deze middag hoef je je niet op te geven, je kunt zo naar de sterrenwacht komen. Het zoeken begint om 13.30 uur. Er gelden normale entreeprijzen.

Of bekijk de website www.cosmossterrenwacht.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

18 jaar en ouder € 8,00
5 t/m 17 jaar € 5,00
0 t/m 4 jaar gratis

Locatie

Cosmos Sterrenwacht

Adres
Frensdorferweg 22, 7635NK Lattrop
Telefoon
0541-229700
E-mail
Website
www.cosmossterrenwacht.nl

Tip je vrienden

facebook twitter