Dikke dames schilderen

In deze korte workshop van 3 uur maakt u uw eigen “Dikke Dame of Dikke Kok” schilderij van 40 x 50 cm met aqrylverf. U hoeft niet creatief aangelegd te zijn want wij werken met transferpapier. U kiest een afbeelding van een Dikke Dame en trekt deze over op het canvas met het betreffende transferpapier. Hierna kunt u naar eigen smaak uw afbeelding inschilderen. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen creativiteit gebruiken.

U wordt uitstekend begeleid door de docente en zij geeft, zo nodig, aanwijzingen en advies. U gaat allemaal met een uniek schilderij naar huis!

Wanneer: voor groepen op afspraak of kijk bij agenda voor geplande data Kosten € 30,- p.p. incl. canvas 40 x 50 cm, en alle materialen + koffie/thee met een koekje Tijdsduur: ca 3 uur Minimaal 6 personen

Dikke dame schilderen (dag-workshop)

Bij de dag-workshop beginnen we om 10.00 uur met koffie en gebak en krijgt u uitleg van de docent. Daarna starten we met het schilderen van uw Dikke Dame of Dikke Kok. Er wordt gewerkt op een groot doek van ca. 50 x 70 cm. Ervaring met schilderen is niet nodig want wij hebben voldoende voorbeelden voor inspiratie en u wordt uitstekend begeleid door de docente. Tussen de middag staat er een verzorgde lunch voor u klaar. Rond 16.00 uur sluiten we de workshop af.

Wanneer: voor groepen op afspraak Tijd: 10.00 – 16.00 uur of anders in overleg Kosten zijn € 65,- p.p., incl. alle materialen, lunch en koffie/thee met taart.

Opgeven kan via door bellen of appen naar 06-53924987 of mail naar info@kampboer.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 30,00 Entreeprijs Volwassenen

Inclusief canvas van 40x50 cm, alle materialen, koffie/thee en een koekje

Locatie

Workshopboerderij Kampboer Saasveld

Adres
Beekdorpweg 9, 7597 LA Saasveld
Telefoon
06-53924987
E-mail
Website
www.kampboer.nl

Tip je vrienden

facebook twitter