Stift Musical Encounters via livestream

Jonge Meesters samen met Daniel Rowland (viool), Lilli Maijal (altviool), Maja Bogdanovic (cello), Olivier Thierry (contrabas), Nino Gvetadze (piano) Anthony Hewitt (piano)

Stift Musical Encounters gaat door via livestream

De tweede editie van de Stift Musical Encounters vindt plaats van 4 t/m 9 mei 2021. Meer dan twintig talentvolle deelnemers, studenten uit binnen- en buitenland, hebben zich aangemeld en duiken vijf dagen onder in een intensief programma van individuele masterclasses en kamermuziek. De internationaal gerenommeerde Masters, onder leiding van Daniel Rowland, spelen samen met hen enkele concerten, die via livestream bij u in de huiskamer te volgen zijn.

Op woensdag 5 mei geven de Masters een feestelijk Openingsconcert; de daaropvolgende concerten spelen de studenten onder begeleiding van de Masters. Het Slotconcert op zondagmiddag 9 mei is het gezamenlijke concert van Masters met studenten; het is het hoogtepunt na een week lang intensief studeren. Omdat de omstandigheden het helaas nog niet toelaten de concerten mét publiek uit te voeren, nodigen we u graag uit om er online bij te zijn.

De eerder aangekondigde start van de kaartverkoop op 8 april a.s. vervalt hiermee, aangezien de online concerten kosteloos te volgen zullen zijn. Eind april leest u op de website verdere details voor de livestream. Houd dus de data 5, 7, 8 en 9 mei vrij om met ons te genieten van de Stift Musical Encounters kamermuziek door Masters en aanstormend talent!

Of bekijk de website stiftmusicfestival.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 9, 7595LE Weerselo
Telefoon
0541-661614
Website
www.het-stift.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter