Geannuleerd: Concert: 'Sounds of Freedom' door Orkest Koninklijke Luchtmacht.

In het kader van 75 jaar bevrijding en 100 jarig jubileum van muziekvereniging St. Henricus hebben het Oranjecomité en de muziekvereniging samen het Orkest Koninklijke Luchtmacht naar Rossum weten te halen voor een uniek concert genaamd 'Sounds of Freedom'. Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 4 april in een grote tent aan de Boschweg 3 in Rossum.

Op die dag is het precies 75 jaar geleden dat Twente werd bevrijd van de Duitse bezetters.

Sounds of Freedom

In Sounds of Freedom neemt het orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid ter tegenwoordig uit? Het belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden. Met herkenbare muziek van o.m. The Beatles, Herman van Veen, Stevie Wonder en Avicii, een speciaal lichtontwerp en een grote led-wall waarop beelden getoond worden die het publiek mee terug nemen in de tijd. Denk aan het Europees voetbalkampioenschap in 1988, de val van de Berlijnse muur, de eerste man op de maan en andere hoogtepunten van 1945 tot vandaag.

Samen met een viertal topvocalisten laten de 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie u genieten van de unieke sound van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Entreekaarten: € 10,00 p.p.
In de voorverkoop verkrijgbaar bij: VVV Ootmarsum, Boekhandel Brummelhuis Denekamp, Kadoshop Wesselink in Weerselo, Kulturhus De CoCer in Rossum en ABTB in Deurningen.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Concertlocatie

Adres
Boschweg 3, 7596PH Rossum

Tip je vrienden

facebook twitter