Lerarenstaking: met korting naar Natura Docet

Natura Docet Wonderryck Twente steunt de leraren tijdens de 2 daagse lerarenstaking a.s. donderdag & vrijdag. Het museum biedt alle bezoekers 50% korting. Ouders, opa’s en oma’s, verzorgers én meesters en juffen zijn deze dagen al vanaf 9 uur welkom in het museum! Je kunt o.a. meedoen met het Wonderryck CSI practicum of en ontmoeting hebben met slang Loesje. De foto-safarispeurtocht wordt vandaag gratis aangeboden.

Help de baas

In het museum is altijd werk aan de winkel. Help de baas van het museum en maak je eigen minimuseum, ga op (onder)zoek naar objecten in de collectie en zet de juiste dieren bij elkaar. Donderdag & vrijdag van 9 tot 12 uur.

Dino’s in de oertijdzaal

Weet jij de dino’s te vinden die zich verstopt hebben in de oertijdzaal van het museum? Donderdag & vrijdag de hele dag.

Ontmoeting met de levende python

Sssssspannende meet & greet met onze levende ssssssslang Loesje. Donderdag & vrijdag om 11.30 en 14.30 uur.

Wonderryck CSI practicum

Op de zolder van het museum kun je een heus moordmysterie oplossen! Tijdens het practicum wordt, met behulp van verschillende uilen, botten en een skelet, uitgelegd wat je zoal kunt tegenkomen en vervolgens ga je zelf aan de slag. Donderdag & vrijdag van 13 tot 14 uur

Safarispeurtocht

Met een beetje speurwerk en foto-aanwijzingen vind je allerlei bijzondere dieren in het museum. Lukt het jou de puzzel op te lossen? Donderdag & vrijdag de hele dag.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 4,75 Entreeprijs

Tijdens de lerarenstaking 50% korting:
vanaf 16 jaar € 4,75
4 tot 16 jaar € 2,50
kinderen tot 4 jaar gratis
Vrienden en Museumkaart gratis

Locatie

Natura Docet Wonderryck Twente

Adres
oldenzaalsestraat, 7591 GL Denekamp
Telefoon
0541351325
E-mail
Website
www.wonderryck.nl

Tip je vrienden

facebook twitter