Nieuwjaarswandeling Dal van de Mosbeek

Een gezonde start van het nieuwe jaar? Ga zaterdag 4 januari mee met de Nieuwsjaarswandeling van Landschap Overijssel in het Dal van de Mosbeek. Met de gids wandel je door het mooie en verstilde winterse landschap. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een mooie wandeling in de natuur? Juist in de winter is het goed om geregeld buiten te zijn. Er valt genoeg te zien en te beleven. Veel dieren zijn in winterslaap zoals vleermuizen en egels. Maar dieren als reeën, roofvogels en hazen doen dat niet. Als je goed om je heen kijkt, vind je wellicht sporen als pootafdrukken, uitwerpselen of vraatsporen. Ook is meer groen te ontdekken dan je denkt. De wandeling gaat door een zeer gevarieerd landschap, door bossen en over heidevelden, langs bronnetjes en houtwallen. Geniet van de mooie vergezichten en de frisse lucht! Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Praktische informatie De Nieuwjaarswandeling is zaterdag 4 januari. Het begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Bijdrage is € 5,- per persoon, € 2,50 voor kinderen. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Startpunt is bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Infocentrum tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter