Kerst bij Watermolen Frans

Het is Kerst bij Watermolen Frans! Zondag 22 december zijn de watermolen en de er naast gelegen boerderij helemaal in kerstsfeer. Compleet met vuurkorven, midwinterhoorns, ezels en schapen, spinsters en mooie winterse verhalen. Ook draait de watermolen volop en wordt er koren gemalen. Leuk om te combineren met een heerlijke winterwandeling! Watermolen Frans draait tussen 12.00 en 16.00 uur.

Kerst bij Watermolen Frans is vooral heel veel gezelligheid. De watermolen draait volop en is mooi versierd. Niet alleen in de watermolen is het Kerst. Ook in de naastgelegen woonboerderij is van alles te doen. Kinderen kunnen hier in de stal de ezel aaien en luisteren naar de mooie en spannende winterverhalen van de verhalenverteller. Ook de schapen van Schaapskudde Twente zijn er bij. Op de deel brandt de kachel, speelt de accordeonist muziek, spinnen twee spinsters wol en laat de midwinterhoornblazer geregeld het mystieke geluid van zijn hoorn horen. Een versierde kerstboom ontbreekt natuurlijk ook niet. Let op: de accordeonist en verhalenverteller zijn er vanaf 13.30 uur.

Winterwandeling Het bezoek aan Watermolen Frans in kerstsfeer is prima te combineren met een mooie winterse wandeling in de omgeving. In de wandelapp van Landschap Overijssel vind je alle wandelingen. Download het via de website van Landschap Overijssel.

Praktische informatie Kerst bij Watermolen Frans is zondag 22 december. De middag begint om 12.00 uur en duurt tot eind van de middag. Toegang is gratis. Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans, niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Infocentrum tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter