Filmhuis Denekamp: Jeugdfilm "Corgi"

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven!

Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Voorafgaand aan deze film serveert Brasserie 't Peerke een lekkere kidshap vanaf 13.00 uur: Patat met appelmoes en kipnuggets voor maar 4 euro!

Reserveren voor kidshap: of voicemail inspreken op 0541-745300 (balie Kulturhus Denekamp)

Datum: vrijdag 3 januari 2020
Aanvang: 14.30 uur
Toegang: € 5,00

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Kulthurhus Denekamp

Adres
Oranjestraat 21, 7591GA Denekamp
Telefoon
0541-745300
E-mail
Website
www.kulturhusdenekamp.nl

Tip je vrienden

facebook twitter