Stift going wild

Extra wildavond op 29 november met een parade met al het moois wat het land ons te bieden heeft, begeleid door verrassende wijnen.

Herfstig weer, de bladeren vallen. Voor nu klinkt het nog ver weg, maar voor je het weet is het weer tijd voor de jaarlijkse wildavonden bij Restaurant de Stiftsschuur; "Stift Going Wild"! Voor ons een thuiswedstrijd, Robbin, chefkok/eigenaar én jager kan zijn hart ophalen bij zoveel eerlijke, pure gerechten. ​Op 29 november (start 19.00) kunt u weer genieten van een heerlijke avond uit in het sfeervolle restaurant de Stiftsschuur in Weerselo.

Reserveren via info@restaurantdestiftsschuur.nl of 0541-661420

HET MENU VAN DE WILDAVOND:

​Amuse 3 x koud hert; tartaar, ham en paté Bloemkoolcrème met rouleau van gans en truffel Lauwwarme zoetzure bietjes met omwikkelde fazantenborst gevuld met granny smith Wellington van wild zwijn filet met gestoofde koolraab en aceto uitjes Verfrissing tussendoor Driemaal wild gevogelte; eend, duif en patrijs roergebakken knolgewassen en jus van bokbier Bavarois van bloedsinaasappel, strudel van rabarber en mascarponesorbet

​Bij dit alles kun je kiezen voor een mooie begeleiding van prachtige wijnen uitgekozen door onze sommelier. ​Dit menu kost 36,50 per persoon. (excl wijnen/drankjes)​

WANNEER 29 november | 19:00 uur

LOCATIE RESTAURANT DE STIFTSSCHUUR Het Stift 13, 7595LE Weerselo 0541-661420 info@restaurantdestiftsschuur.nl www.restaurantdestiftsschuur.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 36,50 Entreeprijs Volwassenen

Tip je vrienden

facebook twitter