Kinderactiviteit ‘Kijk je ogen uit’ Dal van de Mosbeek

Kun jij goed speuren? Kom dan naar de kindermiddag ‘Kijk je ogen uit’ op woensdag 13 november bij Watermolen Frans. Volg het spoor met foto’s en kijk vooral goed om je heen. Het is een leuke en leerzame middag voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. De middag start om 15.00 uur, graag vooraf aanmelden.

Hoe ruikt mos? Heb je de schors van een eik en een beuk wel eens gevoeld? Wist je dat een beukenstam kan verbranden in de zon? Waarom is het eigenlijk goed dat dode bomen blijven liggen? Er is van alles te ontdekken in het bos! Kinderen volgen door het bos een spoor van foto’s. Ondertussen maken we ook tijd om samen leuke spelletjes te doen. Zo leren kinderen al speurende en doende meer over de natuur en de dieren. De route is niet geschikt voor kinderwagens. Tip: trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden.

Praktische informatie De kindermiddag ‘Kijk je ogen uit’ is woensdag 13 november. We starten om 15.00 uur, dus kom op tijd! De middag duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Bijdrage is €2,50 per kind. Graag ter plekke contant betalen. Meld je aan met een berichtje via WhatsApp of sms naar 06 8156 0447. Aanmelden kan tot 12.00 uur dezelfde dag. Locatie is Watermolen Frans (Oosteriksweg 26 te Mander). Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse kun je parkeren. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans, dit paadje is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Restaurant Watermolen Bels

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter