Wilddinerbuffet Watermolen Bels

Genieten van een heerlijk wilddinerbuffet. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Om 19.30 uur staan buiten de vuurkorven voor je te branden en krijg je een muzikaal ontvangst van de jachthoornblazers. Natuurlijk verwelkomen wij je met een overheerlijk drankje. Nadat je binnen hebt plaatsgenomen wordt er een heerlijke amuse geserveerd.

Daarna een glas bouillon met room en tuinkruiden die wordt ingeleid door de jachthoornblazers. Hierna wordt er een uitgebreid wilddinerbuffet geopend die wederom wordt ingeleid door de jachthoornblazers.

Om de avond compleet te maken kun je genieten van een schitterend optreden van een conferencier en wordt er aansluitend een dessert geserveerd.

Tussen de bedrijven door volgen er nog een aantal optredens van de jachthoornblazers. Hierna kun je nog rustig na borrelen onder het genot van een live optreden van de eigen gastheer van de Watermolen Bels, Martin Bels. Gezamenlijk met de pianist sluit hij (met veel plezier!) de feestelijke avond met gezang af.

Wildbuffet uitsluitend op reservering!

Wanneer

Locatie

Restaurant Watermolen Bels

Adres
Bergweg 9, 7663TB Mander
Telefoon
0541-680213
E-mail
Website
www.watermolenbels.nl

Tip je vrienden

facebook twitter