Kunst in Ootmarsum 2021 afgelast!

De organisatie van de Kunst in Ootmarsum heeft helaas in gezamenlijk overleg met de gemeente Dinkelland moeten besluiten om de kunstmarkt 2021 dit jaar niet door te laten gaan.

De huidige actuele en nog geldende Corona maatregelen maken dat het omwille van de veiligheid niet verantwoord is om vergunning af te geven voor het evenement. Het is erg spijtig dat het ook voor dit jaar niet gaat lukken ondanks de vele voorbereidende werkzaamheden die we als organisatie al hebben ondernomen. De kunstenaars die al een toewijzing hebben gehad zullen door deze afgelasting ook erg teleurgesteld zijn. Als organisatie betreuren wij dit alles ten zeerste maar gezondheid en veiligheid van ons allen prefereert boven alles.

Het centrale thema van 2021 “Kunst van het Noorderlicht” zal worden doorgeschoven naar volgend jaar. De kunstenaars van het centrale thema hebben ons al toegezegd dat ze volgend jaar aanwezig zullen zijn.

De kunstmarkt 2022 zal plaatsvinden op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022. Noteert u deze datums alvast in uw agenda zodat het evenement u niet mis kan gaan.

www.kunstinootmarsum.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Markt 9

Adres
Markt 9, 7631BW Ootmarsum
Website
www.kunstinootmarsum.nl

Tip je vrienden

facebook twitter