Wandeling ‘Herfst in het Dal van de Mosbeek’

De herfst is aangebroken! Ga zaterdag 5 oktober mee op stap met de gidsen van Landschap Overijssel in het Dal van de Mosbeek. Zij zijn echte kenners en laten je allerlei herfstverschijnselen zien tijdens de wandeling. Wat gebeurt er met de gevallen bladeren op de grond? Is het een goed notenjaar? De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

De natuur is in herfststemming. Langzaamaan verkleuren de bladeren, vallen eikels en hazelnoten en schieten de paddenstoelen de grond uit. Wat gebeurt er zoal in de natuur? En waarom eigenlijk? Wandel mee met de gids, onderweg vertelt hij meer over herfstperikelen. Ook speuren we naar paddenstoelen. Wat is een paddenstoel precies en waarom zie je ze vooral in het najaar? Je hoort het allemaal tijdens deze mooie herfstwandeling. Tip: Trek stevige schoenen aan.

Praktische informatie De wandeling ‘Herfst in het Dal van de Mosbeek’ is zaterdag 5 oktober en start om 14.00 uur. Bijdrage is €5,- per persoon, €2,50 voor kinderen. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Startpunt is bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Infocentrum Tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter