Stiftsconcert

Stiftsconcerten worden gehouden in de eeuwenoude Stiftskerk op Het Stift in Weerselo. Zondag 19 januari: Carola Ligt, fluit en Inge Lulofs, piano. Aanvang: 15.30 uur. Entree: € 18,00 p.p.

Carola Ligt is sinds 1996 eerste fluitiste bij het Orkest van het Oosten. Ze speelt in verschillende kamermuziekensembles, waaronder het Valerius Ensemble. Daarnaast is ze werkzaam als hoofdvakdocente aan het conservatorium in Enschede. Inge Lulofs is sinds 1985 verbonden aan het Orkest van het Oosten waar ze de piano- en celestapartijen speelt. Inge speelt ook bij het Valerius Ensemble. Naast haar werkzaamheden als orkestlid begeleidt Inge met haar piano ook regelmatig vocalisten en koren. Als docente is zij verbonden aan de Muziekschool in Nordhorn. Ze brengen een programma met werken van Tchaikovsky, Martin en Roussel.

De concerten in de Stiftskerk in Weerselo beginnen om 15.30 uur en duren ruim een uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Na afloop wordt iedereen uitgenodigd voor een gratis drankje in de Stiftsschool achter de kerk.

Entree: € 18,00 | Jeugd: € 10,00
Passe-partout (3 concerten naar keuze): € 48,50
Abonnement (5 concerten): € 77,50
Kaarten Reserveren

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 18,00 Entreeprijs

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 11, 7595 LE Weerselo
Website
www.het-stift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter