Stiftsconcert

Stiftsconcerten worden gehouden in de eeuwenoude Stiftskerk op Het Stift in Weerselo. Zondag 13 oktober: Robert Windak, viool en Michael Markov, piano. Het concert begint om 15.30 uur en duurt ruim een uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Entree: € 18,- p.p.

Robert Windak is de eerste violist van het Valerius Ensemble, waarmee hij concerteert in heel Nederland. Daarnaast heeft Robert zich toegelegd op het geven van vioolrecitals en kamermuziekconcerten en maakt hij onderdeel uit van het bekende Valerius Ensemble. Michail Markov is afgestudeerd aan het Tchaikovski Staatsconservatorium in Moskou als concertpianist en pianodocent. Hij heeft vanaf 1975 veel opgetreden als solist en kamermusicus in de diverse landen van het voormalige Oostblok. Sinds 1991 is hij regelmatig actief als concertpianist in alle delen van het land en daarbuiten. Ze brengen een programma bestaande uit o.a. werken van Schubert.

De concerten in de Stiftskerk in Weerselo beginnen om 15.30 uur en duren ruim een uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Na afloop wordt iedereen uitgenodigd voor een gratis drankje in de Stiftsschool achter de kerk.

Entree: € 18,00 | Jeugd: € 10,00
Passe-partout (3 concerten naar keuze): € 48,50
Abonnement (5 concerten): € 77,50
Kaarten Reserveren

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 18,00 Entreeprijs

Locatie

Het Stift

Adres
Het Stift 11, 7595 LE Weerselo
Website
www.hetstift.nl

Tip je vrienden

facebook twitter