Kinderactiviteit 'Herfst en nestkastjes'

De winter komt er aan, tijd voor nestkastjes! Kom naar de kinderactiviteit ‘Herfst en nestkastjes’ op woensdagmiddag 23 oktober bij Watermolen Frans. Samen met onze vrijwilligers timmeren kinderen zelf een nestkastje in elkaar en ontdekken ze meer over de herfst.

De middag begint om 15.00 en duurt tot uiterlijk 17.00 uur, vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Zelf een mooi huisje voor de vogels maken? Dat is hartstikke leuk! De vogels kunnen dat best gebruiken nu de winter er aan komt. Er komt een vogelexpert langs die alles weet over vogels in de winter. Kortom, een gezellige knutselmiddag waarbij kinderen al spelenderwijs meer leren over vogels en de herfst en ze ook de handen uit de mouwen kunnen steken. De zelfgemaakte nestkastjes mogen mee naar huis. Zoek maar vast een mooi plekje uit! Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Praktische informatie

We starten om 15.00 uur. De middag duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Bijdrage is € 6,50 per kind. Graag ter plekke contant betalen. Aanmelden kan nog tot 23 oktober 12.00 uur, stuur een berichtje via WhatsApp of sms naar 06 8156 0447. Locatie is Watermolen Frans (Oosteriksweg 26 te Mander). Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 6,50 Deelnameprijs

Locatie

Watermolen Frans

Adres
Oosteriksweg 26, 7663 TA Mander
Telefoon
0529401731
E-mail
Website
www.landschapoverijssel.nl/natuur-en-recreatie/natuurinformatiecentra/molen-van-frans.html

Tip je vrienden

facebook twitter