KemVeldloop Tilligte 2021

De KemVeldloop is al vanaf 1985 een jaarlijks wederkerend sportevenement wat plaatsvindt op de derde woensdag in de bouwvakantie.

Inschrijven
De voorinschrijving vindt plaats via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan ca. 1 maand van tevoren via tot uiterlijk de dag van de loop zelf tot uiterlijk 14:00 uur. Schrijf je snel in, want de uit te geven startnummers zijn gelimiteerd!

Kosten
U betaalt (13+) middels automatische incasso de inschrijfkosten die wij al jarenlang op hetzelfde lage niveau hebben kunnen houden. U betaalt dus online de vertrouwde € 5,00 inschrijfgeld, en niet meer bij het afhalen van uw startnummer. Jeugd tot en met 13 jaar loopt uiteraard nog steeds gratis mee.

Inschrijving ter plaatse
Inschrijven kan ter plekke bij de wedstrijdleiding aan de Hunenborgseweg 6, 7634 PK in Tilligte van 17.30 uur tot uiterlijk 18.30 uur. U wordt verzocht om het inschrijfgeld ter plekke zo veel mogelijk gepast te betalen.

Start
De start is bij de feesttent aan de Hunenborgseweg 6 in Tilligte. De starttijd voor alle afstanden is 19.00 uur. Kleed- en doucheruimte is net als vorig jaar bij de MFA aan de Kerkweg in Tilligte. www.kemveldloop.nl

Hoe het begon…

Op 1 januari 1985 is de KemVeldloop ontstaan. Johan Kemerink daagt Theo Veldhuis uit om een keer tegen hem te hardlopen. Deze weddenschap werd natuurlijk direct aangenomen. Op 23 juli 1985 moet het dan maar gebeuren. Iedereen uit Tilligte mag meelopen, maar uiteindelijk ging het om Johan en Theo. Theo werd de grote winnaar van de eerste KemVeldloop. Na deze avond is de KemVeldloop niet meer weg te denken. Helaas is Johan Kemerink daarna nog maar 4 jaar in ons midden geweest en dus reden te meer voor Theo om als voorzitter de schouders er flink onder te zetten. De naam KemVeldloop is dus ontstaan door de afkorting Kemerink Veldhuis. Ik hoop deze naam nog lang in ere te mogen houden aldus de voorzitter van de KemVeldloop.

Wanneer

Locatie

Feesttent KemVeldloop

Adres
Huneborgseweg 6, 7634 PK Tilligte
Telefoon
0541-221404
E-mail
Website
www.kemveldloop.nl

Tip je vrienden

facebook twitter