Twents Oldtimer Festival

Op zondag 1 september 2019 verandert de rand van het Twentse Tilligte in een heus festivalterrein. Dan begint om 10.00 uur met een Tractors, Cars en Coffee en rond de klok van 11.00 uur het festival met de oldtimershow zoals bezoekers die al meer dan dertig jaar van ons gewend zijn.

PROGRAMMA
Voor de deelnemers beginnen wij op zondag 1 september om 10.00 uur met de Tractors, Cars & Coffee, bezoekers zijn natuurlijk welkom! Rond de klok van 11.00 uur start het festival. Naast de grote show van alle soorten voertuigen, zijn er oude ambachten actief te bewonderen, zoals dorsen, maïs hakselen en houtzagen..

Naast een gezellige braderie bij Boerderijcampus Erve Meinders is een kinderdorp opgezet met leuke spelletjes, inclusief ponyrijden in de buitenbak. Met in de overdekte manege een grote uitstalling van miniaturen, buiten zijn er foodcorners en in de middag is er livemuziek. Op meerdere plekken is er een leuke markt.

Je kunt ook je klassieke voertuig of youngtimer laten taxeren die dag. Er is veel te doen voor het hele gezin! Mis het niet! Ook de inwendige mens komt niets te kort; van patat tot echte Oldtimer-pannenkoeken.

ENTREE
Entree: Volwassenen € 5,- p.p.(incl. programmaboekje en 1 consumptie)
Tot 18 jaar: gratis entree

PARKEREN
Het parkeren bij het Twents Oldtimer Festival is gratis en is naast het festivalterrein. Vrijwilligers en borden wijzen je de weg, er is een aparte parkeerplaats voor mindervalide dicht bij de ingang.

Wanneer

Locatie

Fetivalterrein

Adres
Westenveldweg, Tilligte
Website
www.twentsoldtimerfestival.nl