Hugomarkt Denekamp

Traditiegetrouw wordt op de derde dinsdag in de bouwvak een gezellige braderie in Denekamp georganiseerd. Bijzondere kraampjes, streekproducten, live muziek en gezellige terrassen nodigen jong en oud uit voor een bezoekje.

Dit jaar gaat de braderie van start onder de nieuwe naam ‘Hugomarkt’. In het dorp staan vele tientallen kraampjes met uiteenlopende koopwaar en je vindt er ook een aantal kramen met heerlijke Twentse streekproducten. Bezoekers kunnen een bezoekje brengen aan de Sint Nicolaaskerk en de Protestantse kerk, beide zijn open voor een bezichtiging. In museum Huize Keizer kan ieder kwartier gekeken worden naar beeldmateriaal van verhalen verteller Hugo van den Denekamp. Leden van toneelvereniging Klaver lopen rond in historische klederdracht. Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn springkussens, ze kunnen zich laten schminken als ridder of jonkvrouw of ze kunnen knutselen onder leiding van de jongens en meisjes van de Scouting.

Op het Nicolaasplein wordt rondom de terrassen live muziek gebracht. Singer Songwriter Imke Toenink zal optreden en wat later in de middag zullen de heren van Knikkoor ‘De Leuj Pin’n’ langskomen om met hun meezing nummers voor veel gezelligheid te zorgen.

Kortom, genoeg te beleven in ‘n DOARP! Dus kom gezellig langs tussen 10.00 en 17.00 uur op dinsdag 16 augustus.

Deze dinsdag valt samen met de start van de Euregio Fiets4daagse. Deze wordt in 2022 gehouden van 16 t/m 19 augustus.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Nicolaasplein

Adres
Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter