Kindermiddag ‘Oerklei’ Watermolen Frans

Wist je dat klei wel een paar miljoen jaar oud is? Ontdek het tijdens de kindermiddag ‘Oerklei’ bij Watermolen Frans. Kinderen gaan op ontdekkingstocht in de Mosbeek. Lekker met de handen in de klei en leuke kleifiguren maken. Leerzaam en leuk! De middag is van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur, de bijdrage is € 2,50 per kind. Meld je je van te voren wel even aan?

In de Mosbeek vind je veel klei. Lekker om met je handen in te wroeten en te spelen. Maar heb je klei wel eens goed van heel dichtbij bekeken? Wat zit er eigenlijk is en waarom plakt klei wel en zand niet? Tijdens de kindermiddag ontdek je alles over klei en wat je ermee kunt doen. Zelf mag je aan de slag om gekke kleifiguren te maken. Trek je wel oude kleren en laarzen aan?

Praktische informatie De kindermiddag ‘Oerklei’ is woensdag 17 juli van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur. Locatie is Watermolen Frans. Gezien de animo graag van te voren aanmelden. Stuur een sms of Whatsapp naar 06 8156 0447. Van ouders wordt verwacht dat ze bij de activiteit aanwezig blijven. Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans, niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. De bijdrage aan de activiteiten is €2,50 per kind. Graag ter plekke contant betalen.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Infocentrum tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8,

Tip je vrienden

facebook twitter