Op Stap excursie in De Bergvennen

Een natuurgids van Landschap Overijssel vertelt je tijdens deze excursie graag over dit bijzondere natuurgebied aan de Duitse grens, de cultuurhistorie en de bijzondere planten en dieren die er voorkomen.

Tegen de grens van Duitsland ligt het mooie landschap van de Bergvennen en het Brecklenkampse veld. Wandelend in dit gebied zie je droge en natte heide, vennen, schrale hooilanden en bos. De zeven vennen zijn beeldbepalend in het glooiende landschap en zorgen voor een bijzondere sfeer. De stilte, weidsheid en de prachtige natuur zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Praktische informatie:

Startlocatie: bij Camping De Bergvennen, bergvennenweg 35 in Lattrop
Starttijd: 14.00 uur
Duur: ca. 2 uur
Trek je wandelschoenen aan De kosten voor de excursie bedragen € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Donateurs van Landschap Overijssel wandelen gratis mee. Tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.landschapoverijssel.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via e-mail met daarin meer informatie over de startlocatie en –tijd.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Deelnameprijs

Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Tip je vrienden

facebook twitter