Kinderactiviteit ‘Waterbeestjes’ Dal van de Mosbeek

Wat kriebelt en krioelt er in het water van de Mosbeek? Pak een schepnetje en ontdek tijdens de kindermiddag ‘Waterbeestjes’ wat er zoal leeft in en rond het water van de Mosbeek. Kinderen gaan met netjes en loepjes op zoek naar kleine waterdieren. De middag is van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur bij Watermolen Frans. Graag vooraf aanmelden.

Visjes, slakken, torretjes en kikkers. Ja, in en rond water is heel veel leven. Kinderen gaan met schepnetjes en loepen op ontdekkingstocht bij Watermolen Frans. Welke diertjes vinden ze? Hoe heten die diertjes? Waarom houden deze beestjes zo van water? De kinderen krijgen zoekkaarten mee en leren zo welke beestjes hier leven. Leuk, leerzaam en spannend. De middag gaat ook door bij regen. Dan zijn de waterbeetjes op hun best. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden en trek regenlaarzen aan.

Praktische informatie De kindermiddag ‘Waterbeestjes’ is woensdag 12 juni. De middag is van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur. Locatie is Watermolen Frans. Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Van daaruit loopt een smal paadje naar de watermolen. De bijdrage voor deze middag is €2,50 per kind, contant op de locatie te betalen. Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan met een sms of whatsapp naar (06) 8156 0447.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Infocentrum tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter